Background
info
+31653468377

Internet of Things

De uitdrukking "Internet of Things" werd in 1999 geïntroduceerd door Kevin Ashton van het MIT.

Het Internet of Things (IoT) is een systeem waarbij, via sensoren, het Internet verbonden is met de fysieke wereld.

Een slimme thermostaat is hier een mooi voorbeeld van. Via een smartphone kan zo, vanaf elke plek op de wereld, de verwarming geregeld worden.

Door de toename van het aantal slimme objecten zullen er "disruptieve" producten en diensten ontstaan die veel business modellen aan het wankelen zullen brengen zoals voor de retail de opkomst van webwinkels was.

iot

Download "Internet of Things explained"

(by technology2success)

Nieuw: Workshop Internet of Things

IoT WOrkshop Zoekt u voor u en uw collega's of relaties een snelle manier om een goed begrip van het "Internet of Things" te krijgen?
Denk eens aan een inhouse workshop. De technolology2success IoT workshop zou dan iets voor u kunnen zijn. In één dagdeel krijgt u een volledig overzicht van de betekenis van IoT, de onderlinge samenhang tussen devices, communictie technologieën, data en anayse en waar u de Business voordelen kunt vinden.

In de workshop worden feiten van fictie gescheiden en bouwen we een IoT model op waarmee u in de praktijk overzicht op de soms verwarrende communicatie over IoT blijft houden. Via "Things" komen we op de verschillende actuele draadloze communicatie wegen en krijgt u inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van draadloze communicatie.

Via het onderdeel data analyse komen we dan aan bij de Business voordelen van het gebruik van IoT. Als toegift ga ik in op de nieuwste hype: "Blockchains en Internet of Things".

Na afloop bent u een volwaardige gesprekspartner bij uw komende IoT gesprekken.

WS

Download Brochure "Inhouse Workshop Internet of Things"

(by technology2success)


technology2success is een handelsnaam van: Commint Consultancy BV